Gıda Hayvancılık Ve Tarım Teknolojileri’nin Kalbi Peynirin Başkenti Ezine’mizde Attı…

GIDA HAYVANCILIK VE TARIM 🇹🇷🇹🇷🇹🇷TEKNOLOJİLERİ’NİN KALBİ PEYNİRİN BAŞKENTİ EZİNE’MiZDE ATTI…🚜🐝🐄🐏🌱

Peynirin Başkenti Ezine’mizde Ziraat Odamız Himayesinde 1.sini Düzenlediğimiz Gıda,Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivalimize Ezine Belediyesi Kapalı Pazaryerimizde Ev Sahipliği Yapmanın

Mutluğunu ve Gururunu Yaşadık.

Ezine’mizin Markalaşmış İsim Değerinin Olduğuna Hep Birlikte Bir Kez Daha Şahitlik Etmiş Olduk.Festivalimize Olan İlgi ve Yoğunluk Bizleri Mutlu Etti.

Her Zaman Söylediğimiz Gibi..

Belki Ezine’mizi Şehrin En Büyük İlçesi

Dedirtme Durumumuz Olmayabilir,

Ancak Ezine’mizi Şehrin En Yaşanabilir,

En Modern,Sosyal Yaşantısı En Yüksek İlçesi Yapmak İçin Var Gücümüzle Tüm Ekibimiz ve Kıymetli Sivil Toplum Kuruluşlarımız İle Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz..

Peynirin Başkenti Ezine’mizde Yapılan

Festival ve Organizasyonların İlçemizin Ekonomisine Can Verdiğini Söyleyen Esnaflarımıza Buradan Bu Tür Festival ve Organizasyonlarımızın Her Yıl Devam Edeceği Müjdesini’de Vermek İstiyorum.

Ezine Gıda,Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali Organizasyonunun Oluşmasında

Büyük Emeği Geçen Ezine Kaymakamımız Sn.Yunus Kızılgüneş’e Ezine Ziraat Odası Başkanımız Sn.Serkan Zehir ve Yönetim Kurulu Üyelerine Özverili Katkıları ve Desteklerinden Dolayı Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza Başkanlarımıza,Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza Yöneticilerine Teşekkür Ediyorum.

📍Ezine Gıda Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali

Haberin Fotoğrafları