Zeytin Dalı Harekatı'na Destek İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu ve Kurban Kesildi...

Ezine Esnaf Sanatkarlar Odası Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek İçin  operasyona katılan askerlerimiz ve şehit olan  Mehmetçiklerimiz için  26 Ocak 2018 Cuma günü Ulu caminde Mevlid-i  okuttu ve bir vatandaşımız tarafından da 2 adet kurban kesilerek askerlerimiz ve şehitlerimiz adına ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıldı.

Mevlide Ezine Kaymakamı Ali İkram TUNA, Ezine Belediye  Başkanı Haluk BABAOĞLU, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yzb. Engin US, Jandarma Komutanı J. Yzb.  Gürkan IRAK, Ak Parti İlçe Başkanı Güray YÜKSEL. CHP İlçe Başkanı Serdar EREN. DP İlçe Başkanı Zühtü ŞANSAL, Ezine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Türker DEMİRHAN ve vatandaşlar katıldı.

Cami çıkışında vatandaşlara pilav  ikramı yapıldı.