Tarıma Dayalı Yatırımlar Konusunda Muhtarlar Bilgilendirildi

9 Ekim Pazartesi günü , Ezine İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna'nın çağrısı üzerine köy muhtarları ve mahalle muhtarları  Yanmazlar Tesislerinde toplandılar. Kahvaltılı toplantıya Kaymakam Ali İkram TUNA, Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU , İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem KARADAĞ, ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan EREN, İlçe Emniyet Müdürü Alper PASİNLİ, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Gürkan IRAK ile muhtarlar iştirak ettiler.

Muhtarlara hitap eden Kaymakam  Ali İkram TUNA, şunları söyledi: "Değerli muhtarlarımız, davetimize icabet edip bu kahvaltılı toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederim. Ülkemizin ve İlçemizin kalkılmasının çiftçilerimizden, dolayısıyla köylerimizden başlayacağını düşünerek Tarıma Dayalı Yatırımlar konusunda sizi bilgilendirmek istedik. Çünkü devletimiz Kırsal Kalkınmayı Destekliyor. Bu konuda üretilecek projeleri değerlendiriyor. Bizim bu konuda cesur girişimcilere ihtiyacımız var. Projesi olan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile temasa geçmeleri ve bilgi almaları gerekiyor" şeklinde konuşmasını tamamladı.

Daha sonrasında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem KARADAĞ, Muhtarlara Kırsal Kalkınma Desteklemeleri konusunda bilgi verdi.