TAKDİR SİZDEN, HEDİYE BAŞKAN AMCADAN DEVAM EDİYOR

BİR TAKDİRDE EZİNE BELEDİYESİNDEN”
“TAKDİR SİZDEN, HEDİYE BAŞKAN AMCADAN “
SLOGANIYLA BU YIL BAŞLATILAN PROJEMİZLE
2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı
2.Dönem sonunda 4. ve 8.Sınıf öğrencilerimizden
 TAKDİR BELGESİNİ getiren 4. ve 8.Sınıf Öğrencilerimize hediyeleri Başkanımız tarafından takdim edildi. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi

Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu’nun talimatıyla gerçekleştirdiğimiz projemizde “Amacımız notları düşük olan öğrencilerimizi çalışmaya ve başarıya teşvik etmektir”
Buradaki amacımız karnesindeki notları yüksek olan öğrencilerimizi ödüllendirirken, notları daha düşük olan öğrencilerimizin de motivasyonlarını yükselterek onları çalışmaya ve başarıya teşvik etmektir
Bu yılsonunda başlatmış olduğumuz projemizi geleneksel hale getirerek her yıl 4. Ve 8. Sınıf öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin hepsini gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.