Ezinespor Yaz Spor Okulu Açıldı

Yaz mevsiminin gelmesi ve öğrencilerin karnelerini alması ile birlikte tatile giren çocuklar yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için Ezinespor yaz spor okulu 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü İlçe Kaymakamımız Sayın Ali İkram Tuna ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu’nun katılımlarıyla açıldı. Başkanımız konuşmasında;”Sporu toplum içinde bir alışkanlık haline getirebilmek için öncelikle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Sporu sevdirerek kötü alışkanlıklar yerine vatanını ve milletini seven hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş saygılı sporcular yetiştirmek ortak paydamız Yaz okullarında yapılan spor aktiviteleri ile çocukların birbirleriyle kaynaşmasının, arkadaşlık ve dostluk duygularının gelişmesini hedefliyoruz.Şimdiden kurslara katılacak tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.