Ezine Kapalı Pazar Yeri Ön Talep Başvuru Duyurusu...

Kapalı Pazar Yeri Ön Talep Formu ( Mevcut Pazar Yeri Bulunan Esnaf İçin) Bilgilendirme Formuna Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

Başvuru Tarihleri 20 Şubat 2020 - 20 Mart 2020 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Yapılacaktır.

Bilgi İçin Ezine Belediye Başkanlığımız  İçerisinde Bulunan Pazar Yeri Maketi Yanında Bilgilendirme Masası Kurulmuştur.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Islak İmzalı Ön Talep Formu ( Belediye veznesinden borcu yoktur imzası bulunacak borcu olan evrak kabul edilmeyecektir.)
  • Alınmak istenen peron depozito ücretinin %15 sinin yatırıldığına dair dekont yada makbuz.
  • Başvuran gerçek kişi ise kimlik fotokopisi, tüzel kişi ise imza sirküsü ve sicil gazetesi
  • Pazar Yeri Esnafı için Esnaf Odasından alınan oda kayıt belgesi. Köylü pazarı için başvuru yapacaklar için ÇKS (Çiftçi kayıt sistemi) belgesi alınacaktır.