Ezine Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ezine Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU

Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız, mesajında rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Bayramların, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığını, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günler olduğunu vurgulayan Başkanımız, şunları kaydetti:

"Milletimiz her Ramazan ayında olduğu gibi yine birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermiştir. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Bu anlamlı bayramın İlçemiz halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.”

Haluk BABAOĞLU

Ezine Belediye Başkanı