Engelliler Futsal Takımı İle Ezine Belediyesi Arasında Empati Maçı Yapıldı

1915 Çanakkale Spor Kulübünün Görme Engelliler Futsal Takımını İlçe Kaymakamımız Sayın Ali İkram Tuna ,Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu,İlçe Başkanımız Sayın Güray Yüksel ve Belediye Meclis Üyelerimiz bu akşam ilçemizde misafir etti.İlçemiz Yahyaçavuş Spor salonunda gerçekleşen Empati maçının ardından Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu konuşmasında "Biz bu akşam farkındalık yapmak, onların var olduğunu göstermek, onlara verdiğimiz değeri göstermek için buradayız. Biz bu kardeşlerimize elimizden geldiği imkanlar çerçevesinde bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar için çok şey yapılması gerektiğine değinerek.Bu akşam düzenlediğimiz Empati maçında bizleri yalnız bırakmayarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımıza,ilçe Başkanımıza,Belediye Meclis üyelerimize,İlçe Daire Amirlerimize,ilçe yönetimimize,Ezine Spor Kulübüne ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran Değerli misafirlerimize çok teşekkür etti.