Daimi İşçi Alımı Yazılı / Test Sınavı Duyurusu

Belediyemizce Ezine Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne müracaat edilerek 1 adet bilgisayar bakım ve onarımı konusunda ehil olmak kaydıyla işçi talebinde bulunulmuştur.

Yapılan değerlendirme neticesinde alınacak mesleğin niteliğine göre belirtilen şartları taşıyan Hakan SİVİŞ Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca yazılı / test sınavına girmeye hak kazanmıştır.

Yazılı / test sınavı 30.05.2019 Perşembe günü Ezine Belediye Meclis Toplantı Salonunda saat 15:00 – 15:30 saatleri arasında yapılacak olup Sınav saatinden en az Yarım saat önce salonda hazır bulunulması gerekmektedir. Sınav başladıktan sonra sınava alınılmayacağı ilanen duyurulur.