ÇANAKKALE ŞAHAADET Adlı Tiyatro Oyunu Sergilendi

“ÇANAKKALE ŞAHAADET “ adlı Tiyatro oyunu “EZİNE”de sergilendi.. ÇANAKKALE Zaferi’ni konu alan "Çanakkale Şehadet" adlı tiyatro oyunu Ezine Belediye Sinema Salonunda sahnelendi.

Ankara Orta oyuncuları Tiyatro Ekibi'nin sahnelediği, Ünal Çeken tarafından yazılıp yönetilen Tiyatro oyununu İlçe Kaymakamımız Sayın Ali İkram Tuna,Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu,İlçe Başkanımız Sayın Güray Yüksel,Belediye Meclis üyelerimiz,İlçe Daire Amirlerimiz,Birim Müdürlerimiz,STKuruluşu Başkanlarımız ve vatandaşlarımız birlikte seyretti..Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu konuşmasında”Bizleri yeniden o şanlı zaferin yaşandığı yıllara götüren Ankara Orta oyuncuları ekibine teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu tür sosyal etkinliklerin hemşehrilerimiz ile buluşması adına gayret gösteriyoruz. Bu tür etkinlik ve programlarımız inşallah artarak devam edecek” dedi. Yazar ve yönetmen Ünal Çeken ise, organizasyon ve desteklerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür etti. Bizlerde Değerli Başkanımıza bizleri böylesi güzel bir tiyatro oyunuyla buluşturduğu için ayrıca teşekkür ederiz.