Bir Belediye İftar Sofralarımız Daha Gerçekleştirildi

Belediyemizin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli noktalarda gerçekleştireceği İftar Sofralarının Sekizincisi Seferşah Mahallesi sakinlerine Toplu Konutlar İle Çay Sokağın kesiştiği noktada gerçekleştirildi.

20 Haziran Salı akşamı Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı yanında gerçekleşen İftar Sofrasında Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten, Mustafa çetin, Mustafa Pilan, Hakan Üner ve Ferdi Sayın mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İftar Sofrasına gelenlerle Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve eşi Remziye Babaoğlu masa masa gezerek ilgilendi, Din Görevlileri tarafından İftar Öncesi dua yaptırıldı.

Başkan Babaoğlu yaptığı açıklamada. ‘‘Kurulan bu sofralar dostluk sofrası, kardeşlik sofrası, kardeşlik soframıza hepiniz hoş geldiniz. Kurulan bu sofraların değerini bilmek lazım, tuttuğumuz oruçların değerini bilmek lazım, içinde bulunulan Ramazan Ayının kıymetini bilmek lazım. Allah bizleri kıymetini bilenlerden eylesin.” dedi.

İftar sofrasında miniklerde unutulmadı. İftar öncesinde palyaçoların çeşitli oyunlarla eğlendirdiği iftara gelen tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.

Belediyenin İftar sofralarının Sonuncusu 23/06/2017 Cuma akşamı Camikebir Mahallesi sakinlerine Abdurahman Bey Caddesinde Belediye Kahvesi Önünde yapılacaktır.