Beşinci Belediye İftar Sofralarımız Cumhuriyet Mahallemizde

Belediyemizin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli noktalarda gerçekleştireceği İftar Sofralarının Beşincisinde Cumhuriyet Mahallesi Erenler Altı mevkiinde gerçekleştirildi.

13 Haziran Salı akşamı Cumhuriyet Mahallesi Erenler Altı mevkiinde gerçekleşen 500 kişilik İftar Sofrasında mahalle sakinleri ile Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten ve Mustafa Pilan bir araya geldi.

İftar Sofrasına gelenlerle Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve eşi Remziye Babaoğlu masa masa gezerek ilgilendi, Din Görevlileri tarafından İftar Öncesi dua yaptırıldı.

Başkan Babaoğlu yaptığı açıklamada ‘‘Bereketle beraber iftar yemeğimiz.
Kocahendek mevkide oturan ve bizi yalnız bırakmayan halkımıza cok teşekkür ederiz. Rabbim oruçlarımızı ve dualarımızı kabul ve makbul etsin” dedi.

İftar sofrasında miniklerde unutulmadı. İftar öncesinde palyaçoların çeşitli oyunlarla eğlendirdiği iftara gelen tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.

Belediyenin İftar sofralarının Altıncısı 15/06/2017 Perşembe akşamı Danişment Mahallesi ve Toki Sakinlerine İmam Hatip Okulu Bahçesinde  yapılacaktır.