Belediye İftar Sofralarımız Yedincisi Gerçekleşti

Belediyemizin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli noktalarda gerçekleştireceği İftar Sofralarının Yedincisi Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı yanında gerçekleştirildi.

16 Haziran Cuma akşamı Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı yanında gerçekleşen İftar Sofrasında mahalle sakinleri ile Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten, Mustafa Pilan ve Hakan Üner bir araya geldi.

İftar Sofrasına gelenlerle Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve eşi Remziye Babaoğlu masa masa gezerek ilgilendi, Din Görevlileri tarafından İftar Öncesi dua yaptırıldı.

Başkan Babaoğlu yaptığı açıklamada. ‘‘Bizi yalnız bırakmayan halkımıza çok teşekkür ediyor ve birlik, beraberliğimizin sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Mahalle iftar sofralarımız bu güzel atmosferde gönül sofralarına dönüşüyor.  Rabbim oruçlarımız ile dualarımızı kabul ve makbul etsin” dedi.

İftar sofrasında miniklerde unutulmadı. İftar öncesinde palyaçoların çeşitli oyunlarla eğlendirdiği iftara gelen tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.

Belediyenin İftar sofralarının Yedincisi 20/06/2017 Salı akşamı Seferşah Mahallesi sakinlerine Toplu Konutlar İle Çay Sokağın kesiştiği noktada Cahit Özdemir Caddesinde yapılacaktır.