Belediye İftar Sofralarımız Danişmet Mahallemizde

Belediyemizin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli noktalarda gerçekleştireceği İftar Sofralarının Altıncısı da Danişment Mahallesi ve Toki Sakinlerine İmam Hatip Okulu Bahçesinde gerçekleştirildi.

15 Haziran Perşembe akşamı Danişment Mahallesinde İmam Hatip Okulu Bahçesinde gerçekleşen İftar Sofrasında mahalle sakinleri ile Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, İl Genel Meclis Üyemiz Bahri Uysal, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten Mustafa Pilan ve Hakan Üner bir araya geldi.

İftar Sofrasına gelenlerle Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve eşi Remziye Babaoğlu masa masa gezerek ilgilendi, Din Görevlileri tarafından İftar Öncesi dua yaptırıldı.

Başkan Babaoğlu yaptığı açıklamada. ‘‘Bu bölgede oturan ve bizi yalnız bırakmayan halkımıza çok teşekkür ederiz. Ramazan ayının neredeyse sonuna geldik. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi’ni şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim oruçlarımız ile dualarımızı kabul ve makbul etsin” dedi.

İftar sofrasında miniklerde unutulmadı. İftar öncesinde palyaçoların çeşitli oyunlarla eğlendirdiği iftara gelen tüm çocuklara oyuncak hediye edildi.

Belediyenin İftar sofralarının Yedincisi 16/06/2017 Cuma akşamı Gazi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine Yahya Çavuş Anıtı Yanında yapılacaktır.