Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU ' nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı...

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos’un Türk Milletinin, vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya gösterdiği şanlı bir zafer olduğunu belirtti.

Başkanımız mesajında, "Aziz milletimiz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlandırarak bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu zafer; milletimizin yeniden doğuşudur. Anadolu insanının kadını ve erkeğiyle omuz omuza verdiği bu mücadelenin her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla doludur. Türk Milletinin 30 Ağustos’ta ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna da ilham kaynağı olmuştur. Bu büyük zafer milletimizin şanlı tarihindeki sayısız vatanseverlik nişanelerinden biridir, Türk halkının vatanına ve millî hâkimiyetine göz dikenlere verilmiş onurlu bir cevaptır."

"Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizi bağımsızlığa kavuşturan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." Dedi.