Bayramlaşma Programları Gerçekleştirildi…

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla halkımızla ve personelimizle Bayramlaşma Bayramın 1.günü  saat: 11.30 - 12.30 arasında Belediyemiz yanındaki parkta gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU ’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Belediye bayramlaşma programına, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Hasan Hüseyin AYTOP, İl Genel Meclis Üyemiz Bahri UYSAL, Belediye Meclis Üyelerimiz Salih ÖZTEN, Ali ALTAN, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet ÖZKAN ile AK Parti İlçe Başkanı Fırat AKGÜN başta olmak üzere Belediyemizin daire amirleri, personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Bayramlaşma programının akabinde, Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU AK Parti İlçe Teşkilatının bayramlaşma programına iştirak etti.

İlçemiz Öğretmenler evi bahçesinde gerçekleştirilen Ak Parti İlçe Teşkilatının Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programına, Çanakkale AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Mehmet DANİŞ, Sayın İsmail KAŞDEMİR başta olmak üzere, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Hasan Hüseyin AYTOP, İl Genel Meclis Üyemiz Bahri UYSAL, Çanakkale AK Parti İl Başkanı Muzaffer KUTLU, İl Kadın Kolları başkanı Jülide İSKENDEROĞLU, İl Gençlik kolları Başkanı Orçun OKTAY, Çanakkale yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ezine İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek, Ezinelilerin Mübarek Ramazan Bayramını kutladılar.

Ak Parti İlçe Teşkilatının bayramlaşma töreninde, İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Fırat AKGÜN, herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Daha sonra söz alan İl Başkanı Muzaffer KUTLU’da yaptığı konuşmada herkesin Ramazan Bayramını kutladı ve Ezine’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 10 Ağustosta yapılacak olan seçimde Recep Tayyip ERDOĞAN’a destek istedi.

Çanakkale AK Parti Milletvekillerimiz Sayın İsmail KAŞDEMİR burada vatandaşlara seslendiği konuşmasında, Başbakanımızı yapılacak olan seçimde Başbakanımızı çok çok yüksek bir oyla Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanlığı makamına oturtmalıyız. Tarih bunu böyle gerektiriyor. Böyle olduğu zaman Türkiye’nin istikbalinde yeni yolların açılacağını hep beraber göreceğiz. İnşallah bu Cumhurbaşkanlığı süreciyle beraber, Türkiye artık kendi başını belirlemeye güç ve imkanına kavuşmuş olacaktır. Millet bizzat kendi iradesiyle kendi isteği ile kendini idare edecek olan Cumhurbaşkanını seçebilme imkanına kavuştuğu zaman, Türkiye’deki son vesayet kulesi yıkılmış olacaktır. Milli irade diyorsak, milli egemenlik diyorsak, hakimiyet milletindir diyorsak, millet işte nasıl Belediye Başkanını, Milletvekilini ve Başbakanını belirleyebiliyorsa, Cumhurbaşkanını da belirleyebilmelidir. Şimdi gün bu gündür Vakit saat gelmiştir. Milletimiz kendine yakışanı yapacaktır. Zaten bu millet her zaman sandıkta yalnız kaldığında her zaman doğrusunu yapmıştır.”dedi.

Çanakkale AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Mehmet DANİŞ ’de konuşmasında, Türkiye’nin geçmiş 12 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde birçok krizleri atlattığını ve başarılamaz denilen birçok şeyi başardığını, Gezi Parkı olayları gibi bu ülkeyi geri götürmeye yönelik çalışmalara boyun eğmemiştir.

Bu tip olaylarla ülkeyi kötü günlere sürüklemek isteyenler bilmiyorlardı ki, bu asil millet, bu Türk Milleti yıllardan beri hak edipte gelemediği mesafeleri ancak böyle bir liderle alabilirdi. O lideri ne cezaevine göndermeleri, ne Gezi Parkı olayları, ne 17 Aralık, ne 25 Aralık gibi montajlarla kumpaslarla devreye alınmak istenen birçok tuzak ta Türkiye’nin Türk Milletinin son dönemde çıkardığı liderinin önünü kesemedi. Bütün dert Sayın ERDOĞAN’ın Cumhurbaşkanı Adayı olmaması veya bu milletin yani Cumhurun Başkanını seçememesiydi. Böyle olunca da bu millete daha önce olduğu gibi aday dayatılacaktı. Bu millet sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL’ün seçim sürecini unutmadı. Cumhuriyet tarihinde Cumhurbaşkanlarının nasıl seçildiğini unutmadı. Ama milletimiz inşallah 10 Ağustos tarihinde bu oyunu tekrar bozacak ve Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Bundan da şüphemiz yoktur.”dedi.