AK Parti Çanakkale İl Yönetiminden Ezine Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı seçimine az bir süre kala AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer KUTLU, İl Yönetimi ile birlikte Ezine’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer KUTLU ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. KUTLU ve beraberindekiler burada İlçe Başkanı Fırat AKGÜN ve ilçe yönetimi ile partililer tarafından karşılandı.

Burada ilçe teşkilatına KUTLU ve İl Yöneticileri tarafından Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bilgilendirmelerde ve değerlendirmelerde bulunulduğu bildirildi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer KUTLU ve beraberindekiler İlçe Başkanı Fırat AKGÜN ile birlikte daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU ’nu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Ezine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet ÖZKAN, Belediye Meclis Üyelerimiz, Salih ÖZTAN, Mustafa ÇETİN ve Ali ALTAN ile birlikte Çanakkale AK Parti İl Başkanı Muzaffer KUTLU ve beraberindeki, İl yönetim kurulu üyelerini karşılandı.

Samim bir ortamda geçen ziyarette İl Başkanı KUTLU, İlçe Başkanlığı döneminde ve 30 mart’ta yapılan yerel seçimlerde göstermiş olduğu destek ve partiye olan katkılarından dolayı Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU ’na, partimiz ile il teşkilatımız adına şükranlarını sundu.  30 Mart Yerel Seçimlerinde başarı göstererek Belediye Başkanı seçilen BABAOĞLU ve Belediye Meclis Üyelerini tebrik ederek kutladı ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU ’na plaket takdiminde bulundu.

Burada bir açıklamada bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer KUTLU, “ 30 Mart Yerel Seçimlerinde Ezine’de büyük bir başarı örneği göstererek Belediye Başkanı seçilen başta Haluk BABAOĞLU olmak üzere, bu başarıda büyük pay sahibi olan İlçe Başkanımızı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri değerli partililerimizi yürekten kutluyorum. Çok zor ve çekişmeli geçen bir seçim sürecini başarı ile sonuçlandırdılar. İnşallah bizlerde İl Yönetimi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ezine Belediyesinin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Gerçekleştirilecek olan bütün çalışmaların yanında yer alacak ve destekleyeceğiz.”dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından il yöneticileri ilçemizden ayrıldılar.