2020 Yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı.

Belediye Meclisimizin 2020 yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı 05/03/2020 Perşembe günü saat 11:00'de Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı. Belediye Başkanımız Sayın Güray YÜKSEL Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz , Ümit ŞEN, Metin KÖSE, Kürşad AKA, Özlem AKYÜZ Mustafa FAKILI, Mehmet ARAT, Ayça KAHRIMAN, Rasim AKTÜRK, Selim DEDEOĞLU, Mustafa EMEL, Erhan ERKUL katılmışlardır. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı.
2020 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1) İlçemiz Camikebir Mahallesinde, tapunun 359 ada 41 parsel no'sunda kayıtlı taşınmazın imar plan değişikliği ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün E.2712 sayılı yazısına istinaden yapılan değişikliğin  görüşülmesi.
2) Belediyemizce gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında İlçemizde yapılacak olan Deve Güreşi organizasyonu için konaklama, yemek ve deve nakliye ücretlerinin Belediyemizce karşılanması ile bu konuda yapılacak her türlü iş ve işlemler için Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.
3) Ezine Belediyesi Pazaryeri Yönetmeliğinin bazı maddelerinin güncellenmesinin görüşülmesi.
4) Zabıta Amirliği Kuruluş Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliğinin görüşülmesi.
5) Mali Hizmetler Müdürlüğünün Kuruluş Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliğinin görüşülmesi.
6) Sarısöğüt Köyünün İlçemize Mahalle olarak katılma talebinin görüşülmesi.