2019 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Meclisimizin 2019 yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı 06/02/2019 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Ramazan KOCAÖZ, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Mustafa PİLAN, Ferdi SAYIN,  Bürkan ERCAN , Figen DEMİR, ve Erdinç CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2019 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1- İlçemiz Camikebir Mahallesinde tapunun 43 ada 144 ve 164 parsel no’larında kayıtlı taşınmazlar için talep edilen imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

2- Ezine Belediyesi Kale Personel Hizmetleri Ltd. Şti. işçilerinin maaş Promosyon İhalesini kazanan Vakıfbank Ezine Şubesine açılan bch/kmh limitinin arttırılmasının görüşülmesi.