2019 YILI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

href="https://youtu.be/6o2H4xkytik?t=107 ">

Belediye Meclisimizin 2019 yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantısı 02/05/2019 Perşembe günü saat 16:30'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Güray YÜKSEL Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz  , Ümit ŞEN, Metin KÖSE, Kürşad AKA, Özlem AKYÜZ, Mustafa FAKILI, Mehmet ARAT, Ayça KAHRIMAN, Mustafa EMEL, Rasim AKTÜRK, Selim DEDEOĞLU katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2019 YILI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1-4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki Kanunun 4. Maddesine istinaden Koruma Meclisine ve Murakabe Meclisine Üye seçilmesinin görüşülmesi.

2-Belediyemiz Mehmet İbrahim DEDEOĞLU Düğün salonunda 2019 yılında yapılacak olan Düğün ve Diğer organizasyonlarda Ücret tarifelerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

3-5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesine istinaden görevlendirilen Belediye Başkan Yardımcısına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.