2019 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Meclisimizin 2019 yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı 06/03/2019 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Ali ALTAN, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Mustafa PİLAN, Ferdi SAYIN,  Bürkan ERCAN , Figen DEMİR, ve Hikmet ÖZCAN CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2019 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1.İlçemizde Sanayi Tesislerinin evsel atık sularının kanalizasyona deşarjı ile ilgili hususun Belediye Meclisimizce görüşülmesi.

2.İlçemizde Camikebir Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde ve Esentepe Mevkiinde yeni yapılan düğün salonlarına isin verilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi.

3.İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Hastane Caddesinin isminin değiştirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi.