2019 YILI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Belediye Meclisimizin 2019 yılı Aralık Ayı Olağan Toplantısı 05/12/2019 Perşembe günü saat 16:30'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Güray YÜKSEL Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz  ,Ümit ŞEN, Metin KÖSE, Kürşad AKA, Özlem AKYÜZ, Mustafa FAKILI, Mehmet ARAT, Ayça KAHRIMAN, Rasim AKTÜRK, Selim DEDEOĞLU,Erhan ERKUL katılmışlardır.

2019 ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1-Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile reklam karşılığı yapılacak sözleşmeye istinaden Belediye Meclisimizce 07/11/2019 tarih ve 2019/82 no’lu alınan kararın iptal edilerek yer tahsisi değişikliği hususunun görüşülmesi.

2-Ezine Mesleki Eğitim Merkezi binasının yıkılacak olması sebebiyle 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (d) bendi hükmü çerçevesinde mülkiyeti belediyemize ait İlçemiz Camikebir Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi 140-2/1-2-3-4 kapı no’larda bulunan dairelerin ücretsiz olarak ve kaç yıl süre ile tahsis edilmesi hususunun görüşülmesi.

3-İlçemiz Seferşah Mahallesinde tapunun 2 ada 348-349 parsel no’sunda kayıtlı taşınmazların imar planı değişikliğinin iptal edilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi.

4-İlçemiz Camikebir Mahallesinde tapunun 234 ada 134 parsel No’sunda kayıtlı taşınmazın imar planı ile ilgili hususun görüşülmesi.

5-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize yapılacak olan kapalı spor salonu için 115 ada 2 parselde bulunan alanın tahsis ve imar planı tadilatı hususunun görüşülmesi.