2018 Yılı Mayıs Ayı Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2018 yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantısı 02/05/2018 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Ali ALTAN, Salih ÖZTEN, Ramazan KOCAÖZ, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Ferdi SAYIN, Bürkan ERCAN, Hikmet ÖZCAN, ve Figen DEMİR  katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2018 MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Ezine Belediyesi Kale Personel Hizmetleri Ltd. Şti.’ işçilerinin maaş Promosyon İhalesini kazanan Vakıfbank Ezine Şubesine bch/kmh limitinin açılmasının görüşülmesi.

2. 696 Sayılı KHK ile Taşerondan Kadroya geçirilen işçilere 6245 Sayılı Harcırah Kanununa göre Harcırah ödenmesi için gerekli Meclis Kararının görüşülmesi.

3. SMF İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.’ nin Belediyemize vermiş olduğu Dilekçenin görüşülmesi.

4. İller Bankası A.Ş tarafından yapımına devam edilen İçme Su Şebekesi inşaatı işinde ek kredi kullanılmak üzere her türlü işlemi yapmak için Belediye Başkanına Yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

5. İller Bankası A.Ş tarafından yapımına devam edilen Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı işinde ek kredi kullanılmak üzere her türlü işlemi yapmak için Belediye Başkanına Yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

6. Belediyemize sunulan 26/03/2018 tarihli Dilekçede talep edilen husus ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi.

7. Belediyemize sunulan 02/04/2018 tarihli Dilekçede talep edilen husus ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi.

8. S Plakalı Servis Araçları Sayısının sınırlandırılmasının görüşülmesi.