2018 Yılı Mayıs Ayı Belediye Meclisi 2. Olağanüstü Toplantısı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2018 yılı Mayıs Ayı 2. Olağanüstü Toplantısı 17/05/2018 Perşembe günü saat 11:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Ramazan KOCAÖZ, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Ferdi SAYIN, Hikmet ÖZCAN , Figen DEMİR  ve Erdinç CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddesi  görüşülerek karara bağlanıldı.

2018 MAYIS AYI 2. OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1- İlçemiz Seferşah Mahallesi de Mülkiyeti Belediyemize ait 9 Ada 9-10 Parsel nosunda kayıtlı taşınmazların Kültür Merkezi yapımı için Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edilmesi hususunun görüşülmesi.