2018 Yılı Eylül Ayı Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2018 yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı 05/09/2018 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Ramazan KOCAÖZ, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Mustafa Pilan, Ferdi SAYIN, Hikmet ÖZCAN, ve Erdinç CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2018 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. İlçemiz Camikebir Mahallesinde tapunun 43 ada 164 parsel no’sunda kayıtlı taşınmazın imar komisyon raporunun görüşülmesi.

2. İlçemiz Seferşah Mahallesinde tapunun 2 ada 347-348 parsel no’larında kayıtlı taşınmazların imar komisyon raporunun görüşülmesi.

3. İlçemiz Seferşah Mahallesinde tapunun 228 ada 36-64 parsel no’larında kayıtlı taşınmazların imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi.

4. Ceyhanlar Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Turizm Ev Tekstil Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından belediyemize sunulan 29/08/2018 tarihli dilekçede belirtilen hisse devri talebinin görüşülmesi.

5. Muaz AKYÜZ tarafından belediyemize sunulan 09/08/2018 tarihli dilekçede belirtilen hisse devri talebinin görüşülmesi.