2018 Yılı Ekim Ayı Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2018 yılı Ekim Ayı Olağan Toplantısı 03/10/2018 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Ramazan KOCAÖZ, Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER,  Ferdi SAYIN, Figen DEMİR, ve Erdinç CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2018 YILI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1-İlçemiz Seferşah Mahallesinde tapunun 228 Ada, 36-64 Parsel nosunda kayıtlı taşınmazların İmar Planı Tadilatı ile ilgili İmar Komisyon raporunun görüşülmesi.

2-Belediyemiz çalışmalarına esas 5 yıllık İmar Programı hazırlanmasıyla ilgili hususun görüşülmesi.

3-İlçemiz Camikebir Mahallesi Esentepe Mevkiinde sokak ismi bulunmayan sokağa isim verilmesi hususunun görüşülmesi.

4-İlçemiz Camikebir Mahallesinde bulunan Ulu Cami Caddesinin isim değişikliği yapılması ile ilgili hususun görüşülmesi.

5-İlçemiz sınırları içinde bulunan otogarımızda şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalara yolcu indirme peronu gösterilmesi ve sadece yolcu indirmesi yapan araçlardan ücret alınmaması ile ilgili Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyon raporunun görüşülmesi.