2018 Yılı Aralık Ayı Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2018 yılı Aralık Ayı Olağan Toplantısı 05/12/2018 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN,  Mustafa ÇETİN, Hakan ÜNER, Mustafa PİLAN, Ferdi SAYIN , Bürkan ERCAN , ve Erdinç CEYHAN katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri  görüşülerek karara bağlanıldı.

2018 YILI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1.Belediyemizde yasa hükümleri çerçevesinde yetkili sendika ile Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

2.Nizamettin AKINGÖL tarafından 24/10/2018 tarihinde Belediyemize sunulan dilekçe ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi.

3.Ramazan KOCAÖZ tarafından Belediyemize sunulan 28/11/2018 tarihli dilekçenin görüşülmesi.