2017 Yılı Temmuz Ayı Belediye Meclisi Olağan Toplantı Gerçekleştirildi …

Belediye Meclisimizin 2017 yılı Temmuz Ayı Olağan Toplantısı 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16:00'da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz Sayın Salih ÖZTEN, Mustafa ÇETİN, Mustafa PİLAN, Hakan ÜNER, Ferdi SAYIN, Bürkan ERCAN, Hikmet ÖZCAN ve Figen DEMİR katılmışlardır.

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri ve gündem dışı dahil olan konular görüşülerek karara bağlanıldı.

2017 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1)      İlçemizde bulunan bazı Cadde ve Parklara isim verilmesi hususunun görüşülmesi.

2)    Belediyemiz Mücavir sahası Tavaklı Köyünde tapunun 2107 parsel no' sunda kayıtlı taşınmazın İmar Plan değişikliği ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi.