1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü dolayısıyla Belediye Personelimize yemek düzenlendi...

Belediye Başkanımız Güray Yüksel , 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü dolayısıyla belediye personelimizle yemekte biraya geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü dolayısıyla Başkanımız Güray Yüksel, belediye personeline Yanmazlar Restaurant da yemek verdi. Yemeğe, Belediye Başkanımız Güray Yüksel,eşi Büşra Yüksel,Başkan Yardımcımız Mehmet Arat ve eşi Sevtap Arat,Meclis Üyemiz Mustafa Fakılı,İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal,Gençlik Kolları Başkanımız Mert Altekin ve belediye personeli katıldı. Başkanımız tüm personelle tek tek tokalaşarak, sohbet etti.Gecede konuşma yapan Başkanımız " Göreve başladığımız günden bu yana sizinle birlikte ilçemizi var olduğu güzelliğini daha da artırarak hizmetlerimize devam etme yolunda durmadan ilerliyoruz. Gece gündüz mesai gözetmeksizin sizinle birlikte memleketimizi nakış nakış işlemek için var gücümüzle çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın her anında yanında olduğumuz projelerimizi hayata geçirmek için durmadan yolumuza devam ediyoruz . Sizinle birlikte vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her yerde onlara ulaşıyoruz hayır dualarını alıyoruz. Biz bir ekip olmak dışında aslında bir aileyiz. Ezinemizin gelişmesi için bizimle birlikte gece gündüz ter döken tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun diyor, tüm çalışma arkadaşlarım ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü'nü kutluyorum" “Başkanımıza Böylesine anlamlı bir günde bizleri unutmadığı için sonsuz şükranlarımızı sunar,bu gecenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”